S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Papriková polévka

 

  • 2 šálky pokrájených červených paprik

  • 5 lžic kešu másla nebo mandlového másla
  • 1 šálek vody

  • špetka Himálajské nebo mořské soli
  • půl lžičky červené sušené papriky

 

Všechny ingredience (vyjma cca půl šálku pokrájené papriky) rozmixujte najemno. Vmíchejte pak do polévky zbylou papriku a servírujte posypané klíčky nebo zelenou natí.:)

MGVkZ