S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Rawsuperfood Cz

 

 

Doprava nad 2500 KČ 

ZDARMA.

Možnost doručení

kurýrní společností

(GLS) nebo dopravní

společností Zásilkovna

(Packeta) s možností

doručení na Vámi

zadanou adresu,

případně na výdejní místo.

 

 

 

 


»

Esejský chléb

 

  • 1 sáček obilí kamut

 

Nejvíc mi chutná esejský chlebík z kamutu, ale dá se dělat i ze pšenice, žita, jednozrnky, pohanky... Kamut zalijte v misce vodou a nechte alespoň 24 hodin máčet. Vodu po 12 hodinách vždy slijte a vyměňte. Po 24 hodinách již do vody nedávejte a nechte obilí jeden den klíčit, stačí jen několikrát za den v sítku propláchnout. Po dvou dnech tedy obilí nahrubo pomixujte do konzistence těsta. Poté můžete, ale nemusíte :), přidat špetku Himálajské nebo mořské soli a trochu zeleniny, např. cuketu, mrkev, papriku, jarní cibulku, pórek, olivy, sušená rajčata... Vytvořte placky a nechte sušit v dehydrátoru nebo na sluníčku. Nepřesušte, placky by měly zůstat vevnitř vhlké.

 

 


OGE1YTM5N