S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Marinované žampiony I.

 

  • žampiony (celé hlavičky)

  • 0,5 šálku panenského olivového oleje

  • 2 lžíce Tamari

  • 1-2 stroužky česneku

  • čerstvé lístky rozmarýnu (množství dle chuti)

Do olivového oleje prolisujte česnek, vmíchejte Tamari a rozmarýn. Žampiony nechte ve směsi marinovat alespoň 6 hodin. Poté žampiony sušte v dehydrátoru cca 5-6 hodin.

Tip: Pokud nemáte dehydrátor, nevadí, jen žampiony nakrájejte na plátky. Místo žampionů můžete použít hlívu (sušte cca o 2 hodiny méně).

NzAwY2NjY