S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Datlovo-ořechový dort

 

Korpus dortu:

  • 2 šálky rozinek

  • 2 šálky vlašských nebo pekanových ořechů

V robotu nebo mixéru se silným výkonem rozsekejte rozinky a ořechy najemno. Rozinky musí být zcela rozsekané (nesmí v nich být cítit zrníčka). Hmotu pak vyjměte a natlačte do kulaté formy vymazané kokosovým olejem a dejte do ledničky.

 

Náplň:

  • 1 šálek datlí Medjool (bez pecek, namočených přes noc)

  • šťáva z půlky citrónu

V mixéru rozmixujte datle a citrónovou šťávu do hladka, krémovita. Hmotu poté namažte na povrch korpusu. Pokud potřebujete, aby se Vám dort lépe krájel, dejte ho na pár hodin do ledničky. Při pokojové teplotě, bude dort víc krémový. Jen "pár" ingrediencí a taková dobrota!:)

NmMyZGYw