S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Rawsuperfood Cz

 

 

 

 

 

 


»

Kešu Mozzarella

 

 

Kešu namočte alespoň na 6 hodin do vody, poté slijte a propláchněte pod tekoucí vodou. Psyllium nasypte do vody a nechte 2 hodiny bobtnat. Poté promixujte kešu a psyllium spolu s citrónovou šťávou a solí v mixéru nebo robotu . Směs přendejte do 2 menších kulatých misek a nechte vychladit 2 hodiny v lednici. Poté na misky položte talířek, otočte je vzhůru a vypadne "sýr", který můžete posypat kořením dle Vaší chuti. :)

 

 


 


NTUzMDQ