S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Rawsuperfood Cz

 

 

Doprava nad 2500 KČ 

ZDARMA.

Možnost doručení

kurýrní společností

(GLS) nebo dopravní

společností Zásilkovna

(Packeta) s možností

doručení na Vámi

zadanou adresu,

případně na výdejní místo.

 

 

 

 


»

Sýr z Irského mechu s kurkumou a tymiánem

 

 

Kešu namočte alespoň na 6 hodin do vody, poté slijte a propláchněte pod tekoucí vodou. Irský mech namočte do vlažné vody a nechte alespoň po dobu dvou hodin bobtnat, klidně přes noc. Poté řasu řádně properte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Následně rozmixujte řasu v mixéru na konzistenci želatinové hladké pasty, přidejte předem namočené kešu a všechny ingredience promixujte. Vodu přilévejte dle potřeby (hmota musí zůstat jako želé). Přendejte směs do 2 menších kulatých misek a nechte vychladit 2 hodiny v lednici. Poté na misky položte talířek, otočte je vzhůru a vypadne "sýr", který můžete posypat kořením (třeba barevným pepřem) dle Vaší chuti. :)

 

 

 

 

 

Sýr z Irského mechu s paprikou

 

 

Kešu namočte alespoň na 6 hodin do vody, poté slijte a propláchněte pod tekoucí vodou. Irský mech namočte do vlažné vody a nechte alespoň po dobu dvou hodin bobtnat, klidně přes noc. Poté řasu řádně properte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Následně rozmixujte řasu v mixéru na konzistenci želatinové hladké pasty, přidejte předem namočené kešu a všechny ingredience (vyjma červeného pepře a papriky) promixujte. Vodu přilévejte dle potřeby (hmota musí zůstat jako želé). Do promixované směsi přimixujeme červenou papriku (nahrubo) a vmícháme kuličky červeného pepře. Poté přendejte směs do 2 menších kulatých misek a nechte vychladit 2 hodiny v lednici. Poté na misky položte talířek, otočte je vzhůru a vypadne "sýr". Chutná skvěle! :)

 

 

Sýr z Irského mechu s bazalkou a sušenými rajčaty

 

 

Kešu namočte alespoň na 6 hodin do vody, poté slijte a propláchněte pod tekoucí vodou. Sušená rajčata namočte na 2 hodiny do vody, poté slijte. Irský mech namočte do vlažné vody a nechte alespoň po dobu dvou hodin bobtnat, klidně přes noc. Poté řasu řádně properte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Následně rozmixujte řasu v mixéru na konzistenci želatinové hladké pasty, přidejte předem namočené kešu a všechny ingredience promixujte. Vodu přilévejte dle potřeby (hmota musí zůstat jako želé). Poté přendejte směs do 2 menších kulatých misek a nechte vychladit 2 hodiny v lednici. Poté na misky položte talířek, otočte je vzhůru a vypadne "sýr". Vynikající sýr servírujeme s krekry nebo/a zeleninou! :)

 


YTRjYzRl