Čokoládové kešu řezy
-
3/4 šálku kešu ořechů (mohou být i makadamské)
- 1/3 šálku panenského kokosového oleje
- 4 lžíce kokosového nebo agávového sirupu
- 1 lžíce citrónové kůry
- 3 lžičky citrónové šťávy
- 4 lžíce nepraženého kakaa
- 1/4 lžičky vanilky
- špetka Himálajské soli
-
1 vrchovatá lžíce rozinek
- 3 lžíce slunečnicových semínek
Všechny ingredience řádně promixujeme - kromě rozinek a slunečnicových semínek. Poté přidáme rozinky a slunečnicová semínka a vmícháme do hmoty. Vzniklou hmotu pak přendáme do čtvercové nádoby/krabičky vhodné do mrazáku, kterou vyložíme pečícím papírem, povrch uhladíme, posypeme drcenými kakaovými boby a necháme alespoň 1 hodinu zamrazit. Po jedné hodině vyndáme z mrazáku, nařežeme čtverečky a vrátíme ještě na hodinu do mrazáku. Hotovo!:) Můžeme servírovat rovnou z mrazáku nebo nechat pár minut "povolit".