Palačinky
Světlé:
- 2 velké banány
- 5 datlí Medjool
- 1 lžička citrónové šťávy
- 1-2 lžíce kokosového nebo agávového sirupu
- 1/2 lžičky skořice
- špetka Himálajské soli
Tmavé:
- 2 velké banány
- 2-3 lžíce kokosového nebo agávového sirupu
- 1 vrchovatá lžíce nepraženého kakaa
- 1 lžíce panenského kokosového oleje
- špetka Himálajské soli
Vše řádně rozmixujeme a rozprostřeme na pečící papír. Necháme sušit v dehydrátoru nejméně 6 hodin. Pak plníme ovocem, kešu krémem, konopnou šlehačkou, ovocným pudingem či čokoládovým krémem. Lahodné!:)
Tip: Můžete dělat i další variace palačinek tím, že do základu těsta přidáte 250g ovoce (borůvky, meruňky, rybíz, jahody...).;)
S jahodovou marmeládou a čokoládovým krémem
Rybízové s citrónovým kešu krémem
Borůvkové s avokádovo-lucumovou náplní