S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Celerové 'hranolky'

 

Celer očistěte a nakrájejte na hranolky. Z oleje, kurkumy, soli a celerové nati připravte marinádu a v ní hranolky nechte 15 minut odpočívat. Pak hranolky sušte v dehydrátoru do změknutí (cca 2-6 hodin - podle tloušťky hranolek). Konzumujte nejraději ještě teplé. :)

Tip: Dá se použít i kedlubna nebo bílá ředkev (daikon) a místo celerové nati sladká paprika nebo curry koření. Mňam!


 


A k hotovým hranolkám si můžete připravit ještě skvělou tatarskou omáčku. :)


MDI1N