Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Čokoládovo-pomerančový 'cheesecake'

 

Korpus dortu:

V robotu nebo mixéru se silným výkonem rozsekejte vše najemno. Řádně promixujte. Hmotu pak vyjměte a natlačte do kulaté formy vymazané kokosovým olejem a dejte ztuhnout do ledničky.

 

Náplň:

  • 1 šálek pomerančové šťávy

  • 1/4 šálku panenského kokosového oleje
  • 1 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru

V mixéru rozmixujte nejprve kešu nahrubo. Přidejte zbývající ingredience (kromě zázvoru a pomerančové kůry) a rozmixujte najemno do krémovita. Pak přidejte zázvor a pomerančovou kůru a jen zlehka promixujte. Hmotu poté namažte na povrch korpusu a dejte ho na pár hodin do ledničky. Před podáváním jej ozdobte plátky pomeranče a kakaovými boby nebo strouhanou čokoládou z nepraženého kakaa. Fantastický!:)

 

 


 

ODlhMDI1OG