S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Polévka z dýně Hokkaidó

 

  • 1 menší dýně

  • 1-2 šálky vody

  • 2 mrkve (pokrájené na kousky)

  • 2 stvoly řapíkatého celeru (pokrájené na kousky)

  • 5 lžic mandlového másla

  • špetka Himálajské nebo mořské soli

  • špetka muškátového oříšku

 

Dýni, mrkve, celer, mandlové máslo a vodu rozmixujte v mixéru nebo robotu najemno. Přidejte sůl a muškátový oříšek. Na posypání polévky se velmi hodí mořská řasa Dulse, naklíčená vojtěška nebo cokoli zeleného (rukola, petržel, koriandr…). Vyzkoušejte!:)

 

 

MzJmNTY2