S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Středomořský hummus

 

Cizrnu namočíme minimálně 12 hodin dopředu, čímž nám změkne a dá se umixovat. Nebo ještě lépe použijeme cizrnu již naklíčenou.  Vodu během namáčení po 6-8 hodinách vyměníme. Cizrnu pořádně propláchneme a dáme do mixéru nebo robotu. Všechny ingredience pomixujeme najemno. Vodu přidávejte podle toho, jak hustou pomazánku chcete mít. Ozdobíme natí petržele nebo koriandru.

Tip: Z cukety uděláme škrabkou na mrkev podélně plátky, namažeme tímto hummusem a stočíme. Můžeme spíchnout ozdobným párátkem nebo nechat stočené jen tak - šneci drží sami.:)

 

 

 

 

NWVjY