Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


»

Středomořský hummus

 

Cizrnu namočíme minimálně 12 hodin dopředu, čímž nám změkne a dá se umixovat. Nebo ještě lépe použijeme cizrnu již naklíčenou.  Vodu během namáčení po 6-8 hodinách vyměníme. Cizrnu pořádně propláchneme a dáme do mixéru nebo robotu. Všechny ingredience pomixujeme najemno. Vodu přidávejte podle toho, jak hustou pomazánku chcete mít. Ozdobíme natí petržele nebo koriandru.

Tip: Z cukety uděláme škrabkou na mrkev podélně plátky, namažeme tímto hummusem a stočíme. Můžeme spíchnout ozdobným párátkem nebo nechat stočené jen tak - šneci drží sami.:)

 

 

 


 

NTdkNGQ4Z