Rawsuperfood Cz

 

 

Sledujte naše novinky na Twitteru:

 

 

 

 

 

 

 


Úvod »PROTEINY a PROBIOTIKA BIO» My.Yo vegan startér pro výrobu jogurtů


        

My.Yo vegan startér pro výrobu jogurtů

Žádné umělé přísady, 100% přírodní s vlákninou!

skladem

 

Číslo produktu: PU22
Cena bez DPH : 515,65 Kč
Cena s DPH (15 %):
593,00 Kč

do košíku:
  ks  

Je známé, že probiotika a prebiotika výrazně napomáhají trávení a posilují imunitní systém. Tento jogurtový prášek obsahuje živé, aktivní kultury La-5® a BB-12® a miliony probiotických bakterií Lactobacillusacidophilus a Bifidokultury, a také prebiotickou vlákninu inulin. Je čistě přírodní, vyráběný z rostliny agáve z ekologického pěstování. Je bez umělých přídavků a chuťových látek.

Tento startér můžete můžete použít pro domácí výrobu jogurtů (z kravského i rostlinného mléka) či přidat do ořechových sýrů, pro rychlou fermentaci. A  proč si dělat domácí jogurt? :) Čerstvě vyrobený jogurt chutná nesrovnatelně lépe než kupovaný a protože je čerstvý, tím aktivnější jsou bifido kultury.

Složení balení: 6 sáčků pro výrobu jogurtu - 1 sáček vystačí na 1 litr jogurtu krémové konzistence. Důležité plus tohoto produktu - jogurtovou kulturu lze použít až 4x (pokaždé se odebere z připraveného jogurtu a vmíchá do nové várky mléka), takže tento balíček je dostačující pro 30 litrů jogurtu! Jogurt lze úspěšně vyrobit z kokosových ořechů (maso+voda), kešu, para a mandlového mléka. Takto připravený jogurt vydrží až 7 dnů beze změny v chladničce. Recepty na rostlinná mléka naleznete zde. Samotný prášek lze přidat i do ranních kaší, ovesných vloček, müsli...

Můj tip: jogurt dělám tak, že v létě je nechávám zrát normálně na lince (je teplo), v zimě pak - nemám jogurtovač - je "upeču" v el. troubě. Dám teplotu na příjemné teplo (pod 50°C) a nechám troubu běžet. :)

Složení: Inulin*, startovací kultury (Streptococcusthermophils, Lactobacillusdelbrueckiisubsp. Bulgaricus), probiotické kultury* (LA-5, BB-12). (* = BIO)

Tip: Jogurt lze připravit i s přídavkém mořské řasy Irský mech, který je velmi bohatý na minerály, jód a kolagen - díky němu získá jogurt velmi pěknou krémovou texturu. Postup: 20 g Irského mechu namočte a nechte alespoň po dobu dvou hodin louhovat (klidně přes noc). Poté řasu řádně properte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Následně rozmixujte řasy v mixéru společně s rostlinným mlékem. A je hotovo! Pokud chcete jogurt ochutit, můžete přimixovat vypeckované datle, xylitol, kokosový cukr a vmíchat řádně jogurtové kultury. Doba zrání jogurtu: 12-14 hod.

Průměrné nutriční hodnoty na 100g: kalorická hodnota 504kJ/120kcal, bílkoviny 0,01g, sacharidy 24g, z toho cukr 10g, tuky 0g, vláknina 85g, sůl 0g.

Bez lepku a GMO!


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NWUyOWRiN