S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Rawsuperfood Cz

 

 

Doprava nad 2500 KČ 

ZDARMA.

Možnost doručení

kurýrní společností

(GLS) nebo dopravní

společností Zásilkovna

(Packeta) s možností

doručení na Vámi

zadanou adresu,

případně na výdejní místo.

 

 

 

 


Úvod »PROTEINY a PROBIOTIKA BIO» My.Yo vegan startér pro výrobu jogurtů


        

My.Yo vegan startér pro výrobu jogurtů

Žádné umělé přísady, 100% přírodní s vlákninou!

skladem

 

Číslo produktu: PU22
:
332,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Je známé, že probiotika a prebiotika výrazně napomáhají trávení a posilují imunitní systém. Tento jogurtový prášek obsahuje živé, aktivní kultury La-5® a BB-12® a miliony probiotických bakterií Lactobacillusacidophilus a Bifidokultury, a také prebiotickou vlákninu inulin. Je čistě přírodní, vyráběný z rostliny agáve z ekologického pěstování. Je bez umělých přídavků a chuťových látek.

Tento startér můžete můžete použít pro domácí výrobu jogurtů (z kravského i rostlinného mléka) či přidat do ořechových sýrů, pro rychlou fermentaci. A  proč si dělat domácí jogurt? :) Čerstvě vyrobený jogurt chutná nesrovnatelně lépe než kupovaný a protože je čerstvý, tím aktivnější jsou bifido kultury.

Složení balení: 3 sáčky pro výrobu jogurtu - 1 sáček vystačí na 1 litr jogurtu krémové konzistence. Důležité plus tohoto produktu - jogurtovou kulturu lze použít až 4x (pokaždé se odebere z připraveného jogurtu a vmíchá do nové várky mléka), takže tento balíček je dostačující pro 15 litrů jogurtu! Jogurt lze úspěšně vyrobit z kokosových ořechů (maso+voda), kešu, para a mandlového mléka. Takto připravený jogurt vydrží až 7 dnů beze změny v chladničce. Recepty na rostlinná mléka naleznete zde. Samotný prášek lze přidat i do ranních kaší, ovesných vloček, müsli...

Můj tip: jogurt dělám tak, že v létě je nechávám zrát normálně na lince (je teplo), v zimě pak - nemám jogurtovač - je "upeču" v el. troubě. Dám teplotu na příjemné teplo a nechám troubu běžet. :) Při teplotě 37-42 stupňů je doba zrání 12-14 hodin. Jogurt vydrží v lednici až 7 dní.

Složení: Maltodextrin*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. (* = BIO)

Tip: Jogurt lze připravit i s přídavkém mořské řasy Irský mech, který je velmi bohatý na minerály, jód a kolagen - díky němu získá jogurt velmi pěknou krémovou texturu. Postup: 20 g Irského mechu namočte a nechte alespoň po dobu dvou hodin louhovat (klidně přes noc). Poté řasu řádně properte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Následně rozmixujte řasy v mixéru společně s rostlinným mlékem. A je hotovo! Pokud chcete jogurt ochutit, můžete přimixovat vypeckované datle, xylitol, kokosový cukr a vmíchat řádně jogurtové kultury. Doba zrání jogurtu: 12-14 hod.

Průměrné nutriční hodnoty na 100g: kalorická hodnota 504kJ/120kcal, bílkoviny 0,01g, sacharidy 24g, z toho cukr 10g, tuky 0g, vláknina 85g, sůl 0g.

Obsah: 3 sáčky po 5g (celkem 15 litrů jogurtu)

Bez lepku a GMO!

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MzNmO
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: